GarantieWij geven u een waterdichte garantie!

Om één en ander voor u helemaal waterdicht te maken, krijgt u alles zwart-op-wit in de vorm van een Certificaat Verzekerde Dakgarantie.

Ook op de nazorg kunt u blindelings vertrouwen. Want dankzij de Dakgarantie zijn onverhoopte herstelkosten te allen tijde gedekt. En in het onwaarschijnlijke geval dat u een beroep moet doen op deze polis, dan staat Aldak meteen bij u op de stoep -of beter gezegd: bij u op het dak – om de schade te herstellen.

Onderhoud
Een plat dak heeft aandacht nodig. Zelfs wij, professionals bij uitstek verenigd in Dakgroep 90, moeten dat toegeven. Wij weten als geen ander dat ook een nieuw dak goed in de gaten moet worden gehouden om problemen te voorkomen.

Professioneel dakbeheer
Als dakbeheerder wordt u regelmatig lastig gevallen met zaken als reiniging, inspectie, onderhoud en reparatie. Bovendien heeft het gemiddelde dak de onhebbelijke gewoonte op het verkeerde moment te gaan lekken. Aan u de taak om die onverwachte rekening uit te leggen of – nog veel erger – te betalen. Laten we wel wezen, niemand zit te wachten op dergelijke kopzorgen. Het allerliefste zou u het hele dakbeheer uitbesteden. Elk jaar een vast bedrag op de begroting zónder onverwachte kosten. Goed en regelmatig onderhoud, inspectie en reparatie zonder dat u ernaar hoeft om te kijken. En bovendien deskundig advies bij een eventuele vernieuwing van uw dakenbestand. Kortom, professioneel dakbeheer, als perfect passend maatwerk toegesneden op úw specifieke situatie.

Belangrijke besparing
Professioneel dakbeheer, daar hadden we het over. Dat alles én meer biedt Aldak.
Er zit maar één positieve ‘maar’ aan onze dienstverlening: het kost u geen geld maar – daar komt-ie – het levert u zelfs geld op! Een écht goed onderhoudscontract verlengt namelijk de levensduur van uw dak aanmerkelijk én u blijft tevens verschoond van onverwachte kosten. Een besparing die behoorlijk in de papieren kan lopen.